30 Ağustos 2010 Pazartesi

KÖPEKLER İSTEDİ DİYE ATLAR ÖLMEZ!


Herkese ders vermek lazım bu ülkede, hadlerini bildirmek lazım. Nezaketten, laftan, sözden anlamaz bu adamlar. Kendilerini bi bok zannederler çıkar her türlü açıklamayı yaparlar, nereden geldiklerini unuturlar. Rant uğruna, reyting uğruna her şeyi yapmaya hazırdırlar. Hangi tarafta oldukları önemli değil; ister futbolcu ister teknik direktör ister medya mensubu olsun. İş ahlakı olmayan adamdan hiçbir kuruma hayır gelmez.

Galatasaray Camiası içinde eleştiriler, sorgulamalar, tartışmalar hatta küçük kavgalar bile olur. Taraftar çıkar 'istifa' der, yönetim birbirine sataşır, teknik direktör oyuncusunda suç bulur. Ama hepsi ahlak çerçevesi içinde olur, olmalıdır. Biz herkesi eleştiririz arkadaş, onlar bizim canımız, bizim sahadaki aynamız. Biz boşuna 'siz tribündeki biz, biz sahadaki siz' demiyoruz. Onlar da gelir bize çıkışır yeri geldiğinde, bunlar camia içinde aile içinde olur. Bunu da kimse anlayamaz.

Ama sen çıkar yok biz Galatasaray değiliz, sert takımız, Bursayı yeneriz; yok maçın favorisi biziz mantıken yenmemiz lazım; yok Rijkaard hoca değil; yok taraftar para için takımı satıyo; yok Adnan Sezgin gazeteye ilan versin oyuncu arıyorum diye; yok usülsüzlük var ama elimde belgem yok falan dersen orada dur demesini de biliriz, bilmeliyiz.

Eskişehir maçı bahsettiğim herkese KAPAK OLSUN! Sabah açıklanacak transferler de üstüne cila olsun. Bundan sonra da camiadaki herkes insanlara laflarını yedirtmeleri için savaşmalıdır. Galatasaray hepinizin toplamından büyüktür. Küçümseyenlerin sonu hiç iyi olmayacaktır. Gereken cevap verilmeye devam edecektir.

1 yorum: